Home Merk Duux

Duux ventilator

Duux is een Nederlandse fabrikant welke gespecaliseerd is in klimaatbeheersing en reiniging van lucht. Het berijf Duux produceert dan ook meer dan enkel ventilatoren. Denk hierbij aan luchtreinigers, air-coolers, mobiele airco’s en luchtbevochtigers. Duux heeft als doel het verbeteren van de gezondheid met lucht. Meer weten over de producten van Duux, of alle producten bekijken? Lees dan op deze pagina alles over de ventilatoren van Duux.

Inhoudsopgave

Duux ventilatoren

Duux heeft een divers assortiment aan ventilatoren. Hiermee probeert Duux een ventilator voor ieder wat wils te hebben. Zo heeft Duux verschillende soorten staande ventilatoren, welke ook nog een inschuifbaar zijn tot tafelventilator. Daarnaast biedt Duux enkele tafelventilatoren aan met een ingebouwde luchtcirculator, om zowel voor warme als koude lucht te kunnen zorgen. Bekijk hieronder alle ventilatoren van Duux.

Tips voor ventilatoren van Duux

Een ventilator van Duux is gemakkelijk in gebruik. Toch kan het zo zijn dat jij niet de optimale verkoeling krijgt van je ventilator. Misschien ben je wel op zoek naar een aantal tips om koeler deze warme zomerdagen door te komen. Wij hebben de beste tips voor ventilatoren van Duux voor je opgeschreven.

Wil je alles lezen over de ventilatoren van Duux? Lees dan verder in ons archief over Duux.

Wil je meer over ventilatoren weten dan enkel het merk Duux? We schrijven wekelijks artikelen en reviews over de beste en nieuwste merken ventilatoren. Liever weten je je nieuwe ventilator onderhoud of koel deze zomer doorkomt? Lees dan al onze tips en onderhoud pagina.