Home Merk Create

Create ventilator

Create is het dochterbedrijf van Ihohs. Create specaliseerd zich in de ontwikkeling van huishoudelijke producten, waaronder dus ook ventilatoren. Verder kent het assortiment van Create diverse categorien, zoals stofzuigers, keukenproducten, persoonlijke verzorging en tuin en huisdieren. Create haar doel is om producten met een levensstijl te creëren, vanuit een functioneel oogpunt. Bekijk op deze pagina alle ventilatoren van het merk Create.

Inhoudsopgave

Create ventilatoren

Create kent aardig wat unieke ontwerpen ventilatoren. Het assortiment van Create bestaat uit diverse designventilatoren in de categorie: vloerventilatoren, statiefventilatoren, plafondventilatoren, tafelventilatoren, torenventilatoren en zelfs mist ventilatoren. Het ontwerp ventilator van Create is erg uniek te noemen en daarom ook snel terug te herkennen in je interieur. Zie hieronder enkele van Create haar laatste ventilatoren.

Tips voor ventilatoren van Create

Meer verkoeling uit je Create ventilator halen? Bekijk hieronder dan enkele artikkelen met tips hoe je deze zomer voor meer verkoeling kunt zorgen.

Lees hier ons complete archief over Create.

Ook handig om te weten is het onderhoud vor je ventilator. Of dit nou een statiefventilator of plafondventilator is, het schoonmaken is belangrijk. Weten hoe je een ventilator makkelijk of grondig schoonmaakt? Lees dan onze tips en onderhoud pagina.